MKEK'ten indirimli ve 10 taksitli silah

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerli tabanca stoklarını eritmeyi planlayan MKEK Genel Müdürlüğü 10 ay taksitle silah satışından sonra yeni bir kampanyaya daha imza attı. Kurum peşin alımlarda yüzde 20'ye varan indirim yaptı

TABANCA stoklarını eritmeyi amaçlayan MKEK Genel Müdürlüğü, kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20'ye varan oranlarda indirim uygulayacak. Ayrıca isteyen müşterilere, kredi kartına taksitle tabanca satışı da yapılacak. MKEK Genel Müdürlüğü'nün özel kampanyasıyla, isteyen müşterilere anlaşmalı bankalardan 10 ay eşit taksitle tabanca satışı gerçekleştirilecek.

32 AYRI CİNS TABANCA

MKEK Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile geçen yıl olduğu gibi banka kredi kartıyla yapılacak satışlar için de taksit kolaylığı getirildi. Buna göre MKEK üretimi yerli silah almak isteyen alıcılara, Ziraat Bankası'nın yanı sıra Oyakbank ve Vakıfbank kredi kartlarına 10 ay taksit imkanı sunulacak. Sınırlı sayıda ve muhtelif modelleri için sürdürülen kampanya kapsamında yer alan 32 ayrı cins ve özelliklerdeki tabancaların fiyatı, 980 YTL ile 1.865 YTL arasında değişiyor.

KREDİ KARTI GEÇERLİDİR

GEÇEN yıl kredi kartlarıyla satış yapan kuruluşlar kervanına kamunun tek silah üretim ve satışını yapan Makina ve Kimya Endüstrisi (MKEK) Genel Müdürlüğü de katılmıştı. Kurumun 2005 yılında 11 bin 420 adet yerli, 3 bin 46 adet ithal tabanca satışı yaptığı açıklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber