BTP'nin seçim sloganı: İş, aş bu defa Haydar Baş

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül, seçimler için sloganomuzu "İş, Aş Bu Defa Haydar Baş" olarak belirledik" dedi.

Ankara Tandoğan Meydanı'nda yaptıkları mitingde Ankaralı bir çiftçinin elindeki dövizle, "İş İstiyoruz, Aş İstiyoruz bu seçimlerde Ankara'ya Haydar Baş'ı istiyoruz" yazdığını belirten Şengül, "Biz de BTP olarak bu çiftçimizin elindeki dövizden hareketle, gençlerimize, çiftçilerimize, esnafımıza, memurlarımıza, işçilerimize, işsizlerimize, hülasa bütün halkımıza, iş istiyorsanız, aş istiyorsanız 'İş-Aş Bu Defa Haydar Baş' demeniz, istediğiniz hayata, istediğiniz huzura ve özlediğiniz hayat standardına ulaşacağınızın garantisidir" diye konuştu.

Türkiye'de işsizliğin hat safhaya ulaştığını kaydeden Şengül, "Ülkemizin işsizlik sorununa çözüm bulabilmek için: 100 den fazla AB topluluğundan akademisyen tarafından insanlığın kurtuluşu olarak gösterilen, Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş tarafından insanlığın hizmetine sunulmuş, 'Milli Ekonomi Modelinin' iktidar olması gerekmektedir. Biz BTP olarak reel projelerle, ayağı yere basan projelerle geliyoruz" dedi.

Havanda su döven partilerin artık halkımıza çözüm bulmalarının çok zor olduğunu belirten Şengül, "Halkımıza iş vereceğiz, aş vereceğiz, istedikleri ve hak ettikleri hayatı yaşatacağız. Tek yapmaları geren BTP'yi iktidar, Genel Başkanımız Haydar Baş'ı da Başbakan yapmaktır" diye konuştu.

BTP'nin Milli Ekonomik Modeli'nde enerji, maliye vergileri, SSK gibi bütün gider kalemlerinin aşağı çekilerek enflasyonun, aynı zamanda sürekli büyüme sağlanarak sıfırlanacağını belirten Şengül, "Her değer, 'emek' devreye girdiğinde 'katma değer' sahibi olur, katma değer üretir. Örneğin, tarlaya ekilen 1 çuval mısırdan, 5 çuval verim alınıyor. Para, emek ve üretimin karşılığı olmasına rağmen, 4 çuvalın karşılığında piyasada olması gereken para basılmıyor. Yıllardan beri, emek ve üretimin karşılığı olan

para, IMF talimatı yüzünden Merkez Bankası tarafından basılamamaktadır. Şu kadar emeğin ve emtianın karşılığı yoktur. Neticede çok ciddi emisyon daralması söz konusudur. Hesaplarımıza göre piyasada 150 katrilyon emisyon açığı vardır" şeklinde konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi iktidarında piyasadaki bu reel emisyon açığının kapatılacağını belirten Şengül, "Böylece paraya sıkışan piyasa, üzerinde faiz yükü olmayan, kendi emek ve üretiminin karşılığı olan parayla rahatlayacaktır. Belli gelirin altında olanlardan vergi alınmayacak; tüketim artırılacak ve üretimin önü açılacaktır. Türkiye ancak böyle şahlanacaktır. Gerisi vakit kaybetmekten, milletimizin emek ve üretimini global para babalarına peşkeş çekmekten başka bir iş değildir" dedi.

Şengül, şunları kaydetti: "Türkiye'de hiçbir zaman IMF, AB ve ABD çözüm olamaz. Ülkemizin kurtuluş yolu Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş tarafından insanlığa hizmet etsin diye ortaya konan 'Milli Ekonomi Modeli' ve bu modeli hayata geçirecek olan 'Sosyal Devlet Projesi'dir. Bizim reel projelerimiz ve kaynaklarımız hazırdır. Halkımıza bir daha yanılmayın diyoruz. BTP'den başka bir siyasi partinin iktidarında, yaşadığınız sıkıntıları tekrar yaşayacağınızdan kuşkunuz olmasın. Bu defa BTP, Bu Defa 'İş, Aş Haydar Baş' demekten başka çaremiz kalmamıştır. Ne AB, ne ABD tek çözüm bağımsız Türkiye için, Ankaralı bir bir çiftçimizin elindeki dövizden hareketle; bu seçimlerde bütün halkımızı "İş, Aş Bu Defa Haydar Baş" sloganı etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz".

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber