MHP İstanbul eski İl Başkanı AK Parti'den aday

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Merkezi'ne milletvekili aday adayı akını sürüyor. MHP İstanbul eski İl Başkanı Mustafa Şatıroğlu da AK Parti'den milletvekili adayı olmak için partiye geldi. Şatıroğlu, AK Parti'yi tercih etmesinin nedeni olarak da son günlerde yaşanan siyasi gelişmeleri gösterdi.

AK Parti'ye miletvekili aday adaylığı için farklı partililerden isimler de başvurmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de MHP İstanbul Eski İl Başkanı Mustafa Şatıroğlu. Şatıroğlu adaylık başvurusu öncesinde AK Parti'den milletvekili adayı olmasının en büyük sebeplerinden birinin son yaşanan siyasi gelişmeler olduğunu ve bu yüzden bu kararı verdiğini söyledi. Şatıroğlu, bundan sonra AK Parti'nin başarısı için çalışacağını dile getirdi.

Şatıroğlu'nun genel merkeze gelişinde, dosyasında 1993 yılına ait içinde MHP eski Başkanı Alparslan Türkeş, kapatılan Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan ve zamanın İstanbul Büyükşehir Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Atatürk Havalimanı'nda çektirdiği fotoğrafı getirmesi de dikkat çekti.

AK Parti'ye aday adaylığı için gün içerisinde çoğunluğu bayanlardan oluşan başvurular da yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber