MİTİNG PRİMİ

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

UZUN süredir maddi sıkıntı içinde olan Erzurumspor, bu sıkıntıyı aşmak için siyasi destek peşine düştü. Bunun için Erzurumsporlular, AKP'nin cumartesi günü yapılan mitinginde tepkilerini dile getirmeye karar verdi. Erzurum mitinginin ?sorunsuz ve tepkisiz? geçmesi için her türlü tedbiri alan AKP teşkilatı, durumu hemen Erzurumlu Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti. Bakan Akdağ da hayırsever Erzurumlu işadamlarını ve milletvekillerini devreye sokarak, bağış topladı. 200 bin YTL toplanması üzerine Akdağ, perşembe günü Erzurumspor Divan Kurulu Başkanı Cemal Polat'ı aradı ve ?200 bin YTL yarın hesabınızda? diye müjde verdi. Toplanan paralar da mitingden bir gün önce cuma akşamı kulübün hesabına yatırıldı.

ALDIK AMA YETERSİZ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKŞAM'ın konuya ilişkin sorusu üzerine,

?Erzurumspor'a sadece ben değil, diğer milletvekili arkadaşlarımız ve hayırsever işadamlarımız her zaman sahip çıkar. Kulübümüz için zaman zaman bağış toplanır? dedi.

Erzurumspor Kulübü Divan Başkanı Cemal Polat da AKŞAM'a şunları söyledi: Sağolsun Bakan beyimiz perşembe günü bizi arayarak, 200 bin YTL'nin cuma günü hesaba yatırılacağını söyledi. Cuma günü de para, hesabımıza yatırıldı. Tabii Erzurumspor gibi Anadolu'nun en önemli takımlarından olan bir takıma bu para yeterli değil. Bizim daha çok desteğe ihtiyacımız var. Çünkü sorunlarımız oldukça büyük.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber