Maçın devre arasında kalp krizi geçiren öğretmen öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artvin'de, Turkcell Süper Ligi'nde önceki akşam yapılan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ilk yarısını izledikten sonra akrabasının evine giden öğretmen, kalp krizi geçirerek öldü. 24 yıllık öğretmen olan ve son 2 yıldır Artvin Anadolu Lisesinde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Oktay Karakoç (50), önceki akşam bir kahvehanede Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının ilk yarısını izledi.

Daha sonra akrabası Vedat Karakoç'un evine giden Oktay Karakoç, kapıyı çaldıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Akrabaları tarafından Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Karakoç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Galatasaray taraftarı olduğu öğrenilen Karakoç'un, kalp krizi nedeniyle öldüğü belirlendi. Karakoç için uzun yıllar görev yaptığı Artvin Lisesi önünde tören düzenlendi. Törene, Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşker, şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Okuldaki tören sonrası Karakoç'un cenazesi, Merkez Camisi'ne getirildi.

Karakoç, kılınan cenaze namazı sonrası Kolorta aile mezarlığında toprağa verildi.

Gözyaşına boğuldular

Karakoç için Artvin Lisesi önünde tören düzenlendi. Törene, Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Okuldaki törende öğretmen Oktay Karakoç'un yakınları, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber