İşte, 'Bırak beni elinden artık' diyen telefon

Google, akıllı telefonları başında çok fazla vakit öldürenler için yeni bir ürün geliştirdi. Uygulamaların kullanım limitleri olacağı bu telefon, ters çevirince rahatsız etmeme moduna geçecek

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 11 Mayıs 2018 08:25, Son Güncelleme : 11 Mayıs 2018 09:11
İşte, 'Bırak beni elinden artık' diyen telefon

Google'ın yaz aylarında piyasayaya süreceği yeni Android telefonda kullanıcıların telefonla daha az zaman geçirmelerini sağlayacak uygulamalar bulunacak. Telefonda kullanılacak uygulamalar için günlük kullanma limiti bulunacak ve bu süre aşılınca söz koşunu uygulama o gün daha kullanılamayacak.

Facebook gibi çok zaman kaybedilen uygulamalarda kullanıcılar uygulamayı ne kadar kullanmak istediklerini kendileri ayarlayabilecek. Google telefonların uyumadan önce ekranı siyah beyaz hale getirmek mümkün olacak. Hiç rahatsız olmak istemeyenlerin ise telefonu arka yönü üste gelecek şekilde ters çevirmesi yeterli olacak. Bu durumda sadece istenilen telefonlar ve çalar saat uygulaması çalışacak. Google'nin P versiyonu olarak tanıttığı akıllı telefonun markası yazın son ayında açıklanacak.

Yeni versiyon telefonda iPhone X'i çağrıştıracak uygulamaları olacak. P versiyonu telefon arka planda yürüyen işlemleri otomatik olarak sonlandıracağı için yeni telefonunun pili daha uzun süre dolu kalacak. Google kullanıcılarda diyaloğa giren Google asistan uygulamasını Siri ve Alexa gibi rakiplerine göre daha da geliştirdi. Ayrıca kullanıcı sayfasında da bir çok yenilikler yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber