Üniversitedeki konseri, alkollü gençler bastı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 14:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

AFYONKARAHİSAR Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen konseri, 25- 30 kişilik alkollü grup bastı. AKÜ öğrencileri ve Afyonkarahisarlıların coşkuyla izlediği konser sırasında genç kızları taciz eden, buna tepki gösteren erkek öğrencileri de tartaklayan grup, konser veren popçu Murat Başaran'ın kavga durmazsa konseri keseceği yolundaki tehdidi üzerine sakinleşti. Konserin sonuna doğru, 3 Fenerbahçeli genç de sahneye çıkıp forma salladı.

Pop şarkıcısı Murat Başaran, dün akşam Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nin geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında Ahmet Necdet Sezer Kampusu Barış Manço Şölen Alanı'nda üniversite öğrencileri ve Afyonkarahisarlılar ile buluştu. 5 binden fazla seyircinin izlediği konserde, sahneye çıkıp kendisiyle dans etmek, birlikte şarkı söylemek ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Başaran'ın bu samimi tavrı üzerine çok sayıda izleyici platforma fırladı.

Özel güvenlik görevlilerinin zor anlar yaşadığı ve sahnenin çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalınan bu anlarda merkeze bağlı Işıklar Beldesi'nde oturdukları belirlenen 25- 30 kişilik bir grup izleyicilerin arasından sıyrılıp sahneye çıkmaya yeltendi. Alkollü oldukları gerekçesiyle özel güvenlikçilerin aşağıya indirdiği gruptan bazı kişiler çevrelerindeki genç kızları taciz etti. Durumu fark eden erkeklerin müdahale etmesi üzerine sahnenin önünde yumruk yumruğa kavga başladı. Kargaşa nedeniyle ezilme tehlikesi atlatan kız öğrencileri güvenlik görevlileri sahneye çekerek kurtardı. Şarkılarına ara veren Başaran, kavganın devam etmesi halinde konseri yarım bırakacağını söyledi. Bunun üzerine olaylar duruldu. Konserin sonuna doğru bu kez 3 genç Fenerbahçe forması açıp Başaran'a sarılmak için sahneye fırladı.

Konser boyunca birkaç kez ezilme tehlikesi atlatan Başaran'ı görevliler kulusi kaçırdı. Murat Başaran, ?Olumsuz bir durum yok. Bence problem değil. Bu tip olayları konserlerde yaşıyoruz. 3 gündür uykusuzum. Bir müzisyen için dünyanın en güzel şeyi alkıştır'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber