İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Fakıbaba'dan yeni personel alım açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 10 bin 551 kişinin alınacağını açıkladı.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 15 Mayıs 2018 10:03, Son Güncelleme : 15 Mayıs 2018 10:30
Fakıbaba'dan yeni personel alım açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, daha önce yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'nın personel alımı için bir talepte bulunmadığını belirtmişti.

Tarım Bakanı Fakıbaba da bugün yaptığı açıklamada, personel alımı için 9 Şubat'ta gerekli yazışmaları yaptıklarını söyledi.


Gazete Habertürk'ün haberine göre Fakıbaba, tarımda eğitimin ve çalışmanın önemine değinerek, Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'ne ziyareti sırasında hayvan yetiştiricisi bir çiftçi kadının, hastalanan düvesini kendisinin iyileştirdiğini anlattığını ancak böyle bir durumda üreticilerin imdadına veteriner hekimlerin ulaşması gerektiğini bildirdi.

Üretici ailelerin veteriner hekimlerin takibine zimmetlenmediği takdirde ileri gidilemeyeceğini vurgulayan Fakıbaba, hayvanlar hastalandığında veteriner hekimlere kolay ulaşılması gerektiğini dile getirdi. Fakıbaba, "Biz görevimizi yapıyoruz. Ziraat mühendisi, veteriner hekim, gıda mühendisleri istihdamı için 9 Şubat'ta 10 bin 551 kişinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ailesine katılmasına yönelik gerekli kuruluşlara yazılarımızı yazdık. Bir şey söylüyorsam doğrudur" diye konuştu.

TARIMA DEĞER KATAN 16 PROJE

Tarıma değer katanlar projesi kapsamındaki yarışmaya, Denizbank finansal sponsorluğuyla 52 aday proje veya kişi katıldı. 14 kategoride 16 proje ve 21 yayımcı personel ödüle layık görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber