Rezidans Kraliçesi yine liste başı

CHP, rezidans skandalına rağmen Gamze Akkuş İlgezdi'yi yeniden milletvekilliğine aday gösterdi. Meclis'te 'Ezilenlerin yanındayız' mesajı veren İlgezdi'nin ultralüks dairelerde oturduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 20 Mayıs 2018 23:45, Son Güncelleme : 20 Mayıs 2018 23:48
Rezidans Kraliçesi yine liste başı

TBMM'de sık sık sol yumruğunu havaya kaldırarak "ezilenlerin yanındayız" mesajı veren CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP'den İstanbul 1. bölge 2. sıradan yeniden aday gösterildi. Adı rezidans skandallarına karışan İlgezdi'nin 3'ü rezidans olmak üzere 16 lüks dairesinin bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Bağdat Caddesi'nde Four Winds Residence'ta 5 milyon dolar değerinde 3 lüks dairesi bulunan İlgezdi'nin ailesi de Buz Residence'ta oturuyor.

Battal İlgezdi'nin de yolsuzlukları ortaya çıkmıştı

Gamze İlgezdi'nin eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin 5 yıllık görevinde ise yolsuzluklar yaptığı ortaya çıkmıştı. Göreve geldiği anda ilk icraat olarak belediye binasının kira bedelinde sebepsiz artış ile yolsuzluk yaptığı tespit edilmişti. Bu durumun peşi sıra birçok ihalede belediye başkanı olarak yolsuzluklara karışan ve makam odasının mobilyaları için bir servet ödeten İlgezdi bu suçlamalardan sahte müfettiş raporlarıyla kurtulmaya çalışmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber