İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Anne ve babasnı öldürdüğünün farkında değilmiş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen oğulları Mehmet Uçar (27) tarafından boğazlarından bıçaklanıp öldürülen Nezihe Uçar (64) ve Ali Uçar'ın (61) cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. İfadesinde, babasıyla babaannesi ve dedesine bakmadığı için tartıştığını söylediği öğrenilen Uçar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kilis Cezaevi'ne götürüldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2018 18:29, Son Güncelleme : 21 Mayıs 2018 22:07
Anne ve babasnı öldürdüğünün farkında değilmiş

Olay, geçen Cumartesi akşamı Sulumağara Mahallesi'ndeki 2 katlı evin üst katında meydana geldi. İstanbul'da işçi olarak çalışan Mehmet Uçar, yaklaşık 2 hafta önce çiftçilikle uğraşan ailesinin İslahiye ilçesindeki evine geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehmet Uçar, annesi Nezihe Uçar mutfakta sahur için yemek hazırlığı yaparken bilinmeyen nedenle babası Ali Uçar ile tartıştı. Mehmet Uçar, mutfaktan aldığı bıçakla babası ve annesine saldırdı. Mehmet Uçar, boğazlarından bıçaklayıp öldürdüğü anne ve babasının cesetlerini halıya sarıp evde uyudu.

ÇİFTE CİNAYETİ KOMŞULARIN ŞÜPHESİ ORTAYA ÇIKARDI

Komşuları, gün boyunca görmedikleri çifti oğulları Mehmet Uçar'a sorunca çelişkili cevaplar verdi. Mehmet Uçar'ın, "Onlar çok iyi bir yerde" şeklinde yanıt vermesinden şüphelenen komşuları, durumu Ali Uçar'ın mahalle muhtarı olan ağabeyi Ramazan Uçar'a haber verdi. Amcasının eve geldiğini gören Mehmet Uçar, babasına ait olan 31 KEK 35 plakalı otomobile binerek kaçtı. Amca Uçar'ın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde cesetleri buldu. Mahallede şoke etkisi yaratan olayda ölen çiftin cesetleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada otopsileri tamamlanan ve vücutlarında çok sayıda bıçak darbeleri olduğu belirlenen çiftin cesetleri, işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. 1'i astsubay 3 çocukları olan çiftin tabutlara konulan cenazeleri, toprağa verilmek üzere İslahiye ilçesine bağlı Sulumağara Mahallesi'ne götürüldü.

FARKINDA DEĞİLMİŞ

Olayla ilgili çalışma yapan jandarma, mahalle çevresindeki yolları kapatıp güvenlik önlemi aldı. Ekipler, güvenlik kameralarından da izledikleri Mehmet Uçar'ı, mahallenin kırsal alanında otomobilde yakalayıp gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Uçar'ın, jandarmadaki ilk ifadesinde anne ve babasını öldürdüğünün farkında olmadığını söylediği belirtildi. Uçar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

CENAZELERİ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınan Ali- Nezihe Uçar çiftinin cenazeleri, İslahiye'ne bağlı Sulumağara mahallesindeki evlerinde son kez getirildi. Oğulları tarafından boğazlarından bıçaklanarak öldürülen çift için Asri Mezarlık'ta cenaze töreni düzenlendi. Yakınlarının gözyaşı döktüğü törende çiftin cenazeleri, İlçe Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kıldırılan cenaze namazlarının ardından yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldüren Mehmet Uçar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde, babasıyla babaannesi ve dedesine bakmadığı için tartıştığını söylediği öğrenilen Uçar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kilis Cezaevi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber