'Solculuk da sağcılık da kimsenin tekelinde değildir'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, (Sol kanat listelerde yer bulmadı eleştirisi) Hayır, solculuk da sağcılık da kimsenin tekelinde değildir. İnsanların düşünceleri vardır ve o düşüncelerini özgür ortamlarda paylaşırlar. CHP sosyal demokrat bir partidir. O ayrımı yapmayı çok doğru bulmuyorum. Listelerde yer alan arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Mayıs 2018 07:10, Son Güncelleme : 23 Mayıs 2018 07:19
'Solculuk da sağcılık da kimsenin tekelinde değildir'

CHP'nin aday listelerinin ilanının ardından, 'Sol kanat tasfiye edildi, İnce'ye yakın isimler liste dışı kaldı' iddiaları gündeme geldi.

Hürriyet'e konuşan Kılıçdaroğlu, eleştirilere karşılık şunları söyledi:

İSTİFA GELİRSE İŞLEME KOYARIZ

"Aday adaylarımızın tamamı çok değerli. Tercih yapmak elbette ki zordu. Hangi listeyi hazırlarsak hazırlayalım doğal olarak bir tartışma çıkacaktı. Bunu da insani olarak görüyoruz. Anlayışla karşılıyoruz. Bu listeyi 25 Haziran sabahı demokrasiye uyanan bir Türkiye'de şevkle, heyecanla görev yapacakların bir listesi olarak görmek gerekiyor.

Hürriyet'ten Hande Fırat'ın haberine göre: CHP lideri: (Bazı teşkilatların istifa ettiği iddiası) Medyadan izliyoruz. Bize gelen bir istifa yok şu anda. İstifa gelirse de işleme koyarız.

SOLCULUK TEKELLERİNDE DEĞİL

(Sol kanat listelerde yer bulmadı eleştirisi) Hayır, solculuk da sağcılık da kimsenin tekelinde değildir. İnsanların düşünceleri vardır ve o düşüncelerini özgür ortamlarda paylaşırlar. CHP sosyal demokrat bir partidir. O ayrımı yapmayı çok doğru bulmuyorum. Listelerde yer alan arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz.

Haberin devamını okumak için Tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber