Efsane Kaymakam MHP'den aday adayı

Kaynak : Tercüman
Haber Giriş : 17 Mayıs 2007 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SEÇİMLER yaklaşırken, ülkenin daha iyiye gitmesi için kafa yoranlar da yavaş yavaş siyasi arenada yerlerini alıyorlar.

Bu isimlere son olarak görev yaptığı her ilçede efsane kaymakam olarak tanınan Ünal Coşkun ekledi. Hakkari'nin sınır ilçesi Çukurca'da görev yaptığı dönemde PKK'nın tüm tehditlerine rağmen yılmadan çalışan ve ilçe merkezinden terörü atan Kaymakam Ünal Coşkun, memleketi Sivas'tan MHP milletvekili aday adayı olarak siyasete girmeye karar verdi. Coşkun, aynı zamanda Çukurca'da ilk kez üniversite hazırlık kursları kurması ve bu kursları bitiren genç kızların üniversitede okumasını sağlamakla tanınıyordu. Coşkun'un tayini çıktığı zaman kendisini binlerce Çukurcalı omuzlarda uğurlamıştı.

Adaylığını bir basın açıklaması ile duyuran Coşkun, neden siyasete girdiği şu sözlerle anlattı:

?Ananı al git demeyi bir Türk Başbakanı'na yakıştıramadığım için buradayım. Atadığı bürokratların sahip olduğu yetkiye dayanarak hemşerilerime, ?Atın buradan' deme edepsizliğinden dolayı buradayım. ?Askerlik yan gelip yatma yeri değil' dediği için buradayım. Şehitlerime ?Kelle' dediği için buradayım?

Başbakan Erdoğan'ın, ?Fakir fukara, garip guruba edebiyatı yaparken kendi çocukları Marmara Denizi'nde gemi yüzdürdükleri için? aday olduğunu belirten Coşkun, ?Türk milletinin etnik bir unsur olduğuna inanmadığım için buradayım. Türk milleti demenin günah olmadığına inandığım için buradayım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber