Otobüs firmasından 'seçime özel' indirim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2007 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, 22 Temmuzda yapılacak genel seçimde, ''seçmenleri sandığa indirimli taşıyacağını'' bildirdi.

Kamil Koç'tan yapılan yazılı açıklamada, genel seçim öncesinde büyük bir ''seçim göçü''nün yaşanacağı, bu nedenle ulaştırma sektörünün, yetkililerden bayram gibi özel günlerde kara yollarında alınan önlemleri seçim arifesinde uygulamaya koymalarını beklediği vurgulandı.

Firmanın, seçim nedeniyle kara yolu yolcu taşımacılığı sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlandığına işaret edilen açıklamada, vatandaşların seçimde demokratik haklarını kullanmalarına katkı sağlamak amacıyla 20-22 Temmuz tarihlerinde seferlerin bilet fiyatlarında önemli indirimlere gidileceği belirtildi.

Özellikle tatil bölgelerinden büyük kentlere ek seferler düzenlemek için hazırlık yapan firmanın, 350 araçlık filosunu, seçmenlerin sandığa ulaşmalarını sağlamak için tam kapasiteyle kullanacağı da ifade edildi.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İcra Kurulu üyesi Bertan Söğüt de yazılı açıklamasında, seçim tarihinin seçmenin ağırlıklı olarak tatilde olduğu aya denk gelmesi nedeniyle çoğu seçmenin oy kullanmak için tatili yarıda kesmek zorunda kalacağını belirterek, şunları kaydetti:

''Biz de bu önemli seçimde seçmenin sandığa ulaşmasını sağlamak için katkı sağlamaya karar verdik. Bu kapsamda 20-22 Temmuz arasında seçmen bilgi kartını gösteren yolcularımıza özel fiyat uygulayacağız. Belirleyeceğimiz indirim oranı, kanunların bize izin verdiği en yüksek boyutlarda olacak. 22 Temmuz genel seçiminde herkese büyük görev düşüyor. Biz de bu uygulamayla bize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber