İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Meteoroloji'den dört il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Tokat'ın doğu ilçeleri ile Ordu'nun iç kesimlerinde, saat 18.00'e kadar gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2018 17:23, Son Güncelleme : 27 Mayıs 2018 17:26
Meteoroloji'den dört il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Tokat'ın doğu ilçeleri ile Ordu'nun iç kesimleri için saat 18.00'e kadar gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirmeler ve radar verilerine göre, Tokat'ın doğu ilçelerinde (Reşadiye, Niksar, Başçiftlik) saat 18.00'e kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Açıklamada, Ordu'nun iç kesimleri için de saat 18.00'e kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Her iki ildeki vatandaşlardan, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.


Bursa'nın merkezi ve kuzey ilçeleri ile Samsun genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanakların akşam saatlerinde etkili olacağı uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirmeler ve radar verilerine göre, Bursa'nın merkezi ve kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın 19.00'a kadar kuvvetli olması bekleniyor.

Öte yandan, Samsun genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanakların da 1,5 saat süreyle kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Her iki ildeki vatandaşlardan, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber