Meral Akşener: Kabul etsem, Abdullah Gül çatı aday olacaktı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Afyon'da düzenlenen mitingde konuştu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mayıs 2018 15:41, Son Güncelleme : 28 Mayıs 2018 15:52
Meral Akşener: Kabul etsem, Abdullah Gül çatı aday olacaktı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Ben sözümün arkasında durdum.

Çatı adayı kabul etseydim, Gül ile Tayyip Bey arasında seçim yarışı olacaktı. Ben milletime söz verdim dedim. Şimdi Doğu Perinçek, Karamollaoğlu, Muharrem İnce, Tayyip Bey, ben yarışıyoruz. Meydanlarda coşku ve neşe var. Şimdi Millet İttifakı'nı seçer, beni de 2. tura bırakırsınız diye dua ediyorum" dedi.

İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Afyonkarahisar Anıtpark önünde miting düzenledi. Öncesinde Büyük Taarruz'un yapıldığı Kocatepe'ye çıkan Akşener, alana gecikmeli geldi.

Alana gelişinde kalabalık grup tarafından karşılanan Akşener, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sloganlar eşliğinde platforma çıktı. Ön sırada yer alan kadınların yazma ve eşarp hediye ettiği Akşener, dün Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Afjet Afyonspor atkısı taktı.


"EVE KOCALARINIZ, ÇOCUKLARINIZ HUZURLA GELECEK"

Türkiye'nin ilk kadın cumhurbaşkanı olacağını dile getiren Akşener, "Yuvayı dişi kuş yapar. Şimdi darmadağın edilmiş bir yuvayı birlikte tanzim edeceğiz, temizleyeceğiz, mutfağından güzel yemek kokuları gelecek.

Akşam eve kocalarınız, çocuklarınız huzurla gelecek. 'Sönmüş bir lambada bana biri bir şey yapar' demeyeceksiniz. Tacize uğramayacaksınız, çocuklar eziyet görmeyecek. O kadar ağır cezalar getireceğim ki elleri yanacak elleri" dedi.

AKŞENER'DEN ÇATI ADAY AÇIKLAMASI

Akşener Çatı aday görüşmeleri hakkında şunları söyledi:

"Ben sözümün arkasında durdum. Çatı adayı kabul etseydim, Gül ile Tayyip Bey arasında seçim yarışı olacaktı. Ben milletime söz verdim dedim. Şimdi Doğu Perinçek, Karamollaoğlu, Muharrem İnce, Tayyip Bey, ben yarışıyoruz. Meydanlarda coşku ve neşe var. Şimdi Millet İttifakı'nı seçer, beni de 2. tura bırakırsınız diye dua ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber