3600 ek gösterge açıklamasındaki 'diğer idareciler' ibaresi kimleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında geçen "diğer idarecileri" ibaresi kimleri kapsıyor, bir açıklama yapılmalı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 04 Haziran 2018 10:08, Son Güncelleme : 01 Haziran 2018 17:06
3600 ek gösterge açıklamasındaki 'diğer idareciler' ibaresi kimleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Mayıs 2018 tarihinde yaptığı açıklama, tüm kamu personeli arasında büyük bir etki yarttı.

Erdoğan'ın yaptığı açıklama şu şekildeydi:

"Değerli kardeşlerim önemli bir konuya geliyorum. Burayı hassas dinleyelim. Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Polislerimizin, öğretmenlerimizin, hemşirelerimizin, din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız..

Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığını alabilmelerini temin ediyoruz. Türkiye'yi büyütürken, tüm kesimlerin hak ettikleri refaha ulaşmalarını sağlamakta kararlıyız. Yeni döneme yepyeni bir anlayışla başlıyoruz. Çünkü, vakit birlik vakti. Erdem, irade, cesaret ile Türkiye şahlanacak." Tıklayınız.

İşte bu açıklamada, öğretmen, polis, din görevlisi, hemşire unvanları için netlik varken, "diğer idareciler" ibaresinde netlik bulunmamaktadır.

Diğer idareciler ibaresi sadece şube müdürlerini mi kapsamaktadır, yoksa başka unvanları da kapsıyor mu? Bu konuda bilinen bir şey bulunmamaktadır.

Bunun detaylarını ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Maliye Bakanı açıklayabilir.

Seçim öncesinde bir müjde olarak verilen bu açıklamanın detaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bırakılmadan bu iki bakanımızdan biri tarafından açıklanması çok güzel olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber