Erdoğan: Bizim gündemimizde af diye bir şey yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim gündemimizde af diye bir şey yok"

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Haziran 2018 23:56, Son Güncelleme : 09 Haziran 2018 23:58
Erdoğan: Bizim gündemimizde af diye bir şey yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytinburnu'da halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında ''Bizim gündemimizde af yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

- Sen öğretmenlik yapmışsın iyi güzel de o tarih olmuş. Fabrikaları yıkıp kıraathane yapacaklar diyorsun. Bunun ne olduğunu öğren. Bu kıraathanelerde internet olacak, çay olacak. Şu anda 13 gün kaldı. Gece gündüz demeden dolaşmaya var mıyız? Çalışmaya var mıyız? Şunu söyleyeceksiniz 'Yaparsa AK Parti yapar.' Vakit Zeytinburnu vaktidir. Vakit ekonomi vaktidir, vakit İstanbul vaktidir.

- Biz sadece ve sadece Allah'ın huzurunda eğildik. Ama son zamanlarda dikkat edersiniz secdede eğilenler artmaya başladı. Bugüne kadar aklınız neredeydi ya. Bunlar yeni mi geldi ya. Ama alışacaklar, er veya geç alışacaklar. 24 Haziran geldi, çattı. Dolayısıyla çalışırsak Allah'ın izniyle kazanırız. Bu işi birinci turda bitirmeye var mıyız. Bizi parlamentoda da yalnız bırakmayacaksınız değil mi?

- Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Bu konularda kimse bize farklı yaklaşım göstermesin. Onları affetme yetkisi bizim değil. İki, şu anda parlamentonun böyle bir yetkisi yok. Bu işi oya tahvil etmek için af çıkartamayız. Bunun istismarına da izin vermeyiz. Seçim sonrası konuşulacak şeylerdir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber