İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Muharrem İnce, dershane müdürüyken ceza yemiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi'nde yaptığı açıklamada, CHP'nin adayı İnce ile ilgili bilinmeyen bir detayı açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Haziran 2018 22:54, Son Güncelleme : 17 Haziran 2018 23:17
Muharrem İnce, dershane müdürüyken ceza yemiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı açıkladı.

Erdoğan, şöyle konuştu:

Bu pek açıklanmış bir şey değil ama zannediyorum sosyal medyada bu yayınlandı. Yalova'da kendisinin (Muharrem İnce) dershane müdürlüğü yaparken hukuksuz bir şekilde öğretmen çalıştırdığından ve bu yüzden çok büyük cezalar ödediğinden hiç bahsetmiyor.

CHP'nin kılık kıyafet değişikliğini AYM'ye taşımasına değinen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Muharrem İnce kalkmış din eğitimi, din hürriyeti üzerine ahkam kesiyor, çok enteresan. Daha dün kamuda çalışan personelin kılık kıyafetiyle ilgili AK Parti ile MHP'nin 411 oyla Meclis'ten geçirdiği düzenlemeyi genel başkanıyla birlikte Anayasa Mahkemesi'ne götürüp iptal ettiren sen değil misin bay Muharrem? Siz ne zamandan beri tereciye tere satmaya başladınız. Dürüst olun dürüst. Daha düne kadar imam hatiplere de diğer okullarda verilen din derslerine karşı çıkan siz değil misiniz?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber