İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İzmir'de 20 dakikalık sağanak, hayatı felç etti

İzmir'de öğle saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmurun en etkili olduğu yer ise Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi oldu, Yamanlar Dağı'ndan gelen yağmur suları 20 işyerine zarar verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2018 19:55, Son Güncelleme : 18 Haziran 2018 20:01
İzmir'de 20 dakikalık sağanak, hayatı felç etti

Bayram tatilinde zaman zaman etkili olan yağışlar, bugün öğle saatlerinde sağanağa döndü. Yaklaşık 20 dakika yağan yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslandı. Bazıları da binaların saçak altlarına ya da işyerlerine sığınıp ıslanmaktan kurtulmaya çalıştı. Ayrıca kentin merkezi yerlerindeki caddelerde de su birikintilerinden dolayı trafik olumsuz etkilendi, araç kuyrukları oluştu.

Bunun yanı sıra yağmurun en etkili olduğu yerlerden biri, Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtindeki Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi oldu. Yamanlar Dağı'ndan gelen yağmur suları, sanayi sitesindeki 20 işyerinin sular altında kalmasına neden oldu. Dükkanlara dolan su ve çamur, işyeri sahipleri ve çalışınlar tarafından temizlendi. Yaşadıklarına tepki gösteren işyeri sahipleri, yolun yanlış yapılmasından dolayı yağmur sularının dükkanlarına geldiğini savundu.

YAĞIŞLAR ÜÇ GÜN SÜRECEK

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ise, metrekareye Seferihisar'a 8.2, Bayraklı'ya 20.6, Bergama'ya 9.5, Bornova'ya 4.4, Dikili'ye 2.6, Karşıyaka'ya 2.5, Menemen'e ise 3.8 litre yağmur düştü. Bu arada yağışların salı, çarşamba ve perşembe günleri de, aralıklarla sağanak halinde devam edeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber