İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Külliye yeni sisteme hazır

24 Haziran sonrasında hayata geçecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Külliye'de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Külliye'deki tüm personele hizmet içi eğitimler veriliyor. Yeni sistemin nasıl çalışacağı, kurulacak ofislerin çalışma sistemlerinin nasıl olacağı gibi konularda çalışma şeması çıkarılıyor

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 19 Haziran 2018 09:05, Son Güncelleme : 19 Haziran 2018 08:53
Külliye yeni sisteme hazır

Türkiye, 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyor. 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, Türkiye'nin yeni tanışacağı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yönelik hazırlıklar da arttırıldı. Bu doğrultuda en hummalı çalışmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yürütülüyor.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin nasıl teşkil edileceğine ilişkin planladığı modeli önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak. Buna göre, Cumhurbaşkanlığı'nda alanında uzman ofisler kurulması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki yeni sisteme hazırlık çalışmaları ise erken seçim kararının açıklanması ardından başlatıldı. Bir süredir Külliye'de bulunan tüm personele yoğun bir eğitim programı uygulanıyor.

PERSONELE EĞİTİM

Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı personeli hizmet içi eğitimlere tabi tutuldu. Yöneticilerin ve birim müdürlerinin katılımıyla yapılandırma toplantıları gerçekleştirildi.

ÇALIŞMA ŞEMASI

Eğitimler ve düzenlemelerle birlikte, 'yeni sistem nasıl çalışacak, kurulacak ofislerin çalışma sistemleri nasıl olacak, danışmanların ofislerdeki görevlendirmeleri nasıl olacak, birimler arasındaki koordinasyon nasıl sağlanacak, hangi birimler birbirine bağlanacak' gibi konular olmak üzere yeni sistemin çalışma şeması da çıkarılıyor. Toplantılarla oluşturulan yeni sistemin detayları seçim sonrası ortaya çıkmaya başlayacak.

Kıymet Sezer

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber