'Dolar 2. tura kadar 5,5 TL'ye yükseltilecek' iddiası

Son olarak 2014 yılındaki HSYK seçimlerinde ortaya çıkan ünlü sosyal medya fenomeni Kuşcubaşı Eşref, bu kez dün akşam Ankara'daki bir toplantıya yazdı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Haziran 2018 15:04, Son Güncelleme : 19 Haziran 2018 15:11
'Dolar 2. tura kadar 5,5 TL'ye yükseltilecek' iddiası

İsmini, Teşkilat-ı Mahsusa teşkilatının kurucularından biri olan Eşref Sencer Kuşçubaşı'dan alan sosyal medya fenomeni @kuscusencer Ankara'daki bir toplantıyı yazdı.

Kuşçubaşı Eşref son olarak 2014 yılı HSYK seçimlerinde ortaya çıkmış FETÖ'nün hakim ve savcılarının tüm gizli toplantılarını isim isim ve yer yer deşifre etmişti.

Saadet Partisinin davet edilmediğin toplantıya İyi Parti, HDP ve CHP yöneticileri ile ABD ve Almanya Büyükelçiliklerinde çalışan 4 kişinin katıldığını iddia Kuşçubaşı Eşref şunları yazdı:

"Kendi yaptırdıkları (yurtdışı sandık çıkışı anketleri dahil) son anketlerde ortalama Erdoğan'ın oy oranı 49,2 çıkmış. Kararsızlar 1,5'a kadar düşmüş.. Bu oy oranlarına göre 2. tur artık kesin görünüyormuş çünkü kararsızların eğilimi iktidar değilmiş."

Kuşçubaşı Eşref, ayrıca toplantıda alınan karar gereğince, bugün itibariyle Türkiye'den fon çıkışlarının başlayacağını ve yarın da Uzak doğu merkezli fon çıkışlarının olacağını iddia edip, bir fon yöneticisinin toplantıda ""Böylelikle Doları 5 TL'ye kadar yükselteceğiz 2. tura kadar 5,5 bandına getiririz. Karasız seçmenin tamamı ekonomiye bakıyor. Hepsini böylelikle İnce'ye yönlendirmiş olacağız." dediğini belirtti.

İŞTE KUŞÇUBAŞININ PAYLAŞIMLARI

Dün gece Ankara'da bir villada CHP,HDP,İP'in Genel Başkanlarının özel görevlendirdiği kişilerle ABD ve Almanya Büyükelçiliklerinde çalışan 4 kişinin katıldığı özel, yemekli, alkollü bir toplantı düzenlendi.

İçki içildiğinden midir? Ciddiye alınmadıklarından mıdır bilinmez SP'den kimse yoktu belki de toplantıda Türkiye'deki İslamcı STK ve tarikatlara yapılacak operasyonlar konuşulacağı için çağırmamışlardır. Korkutmamak adına...

Toplantıya bu 7 kişi haricinde bir dönem kızı HDP'de de yöneticilik yapmış birine ait anket şirketinin yöneticisi, uluslarası yatırım yapan İngiliz-Hollanda ortaklı bir fonun yöneticisi bir de biz katıldık.

Arasın bulsunlar bakalım Kuşçu kim? Toplantıya katılanlardan biri mi? Yemek servisi yapanlardan biri mi? Kapı önünde onları karşılayanlardan biri mi? Yalnız bir soru sormadan edemeceğim. Bir erkek pembe tişörtün altına turuncumsu bir ayakkabı neden giyinir?

Toplantıda bazı konuşulanları sizinle paylaşacağım.

Anket oranları:

Kendi yaptırdıkları (yurtdışı sandık çıkışı anketleri dahil) son anketlerde ortalama Erdoğan'ın oy oranı 49,2 çıkmış. Kararsızlar 1,5'a kadar düşmüş.

Bu oy oranlarına göre 2. tur artık kesin görünüyormuş çünkü kararsızların eğilimi iktidar değilmiş.

2.tura kalındıktan sonra: İnce'nin CB olup olmayacağını belirleyen tamamen HDP seçmeniymiş.

Toplantıya katılan eski MLKP üyesi şimdinin tüccarı kişi: Parti içindeki muhafazakar bloktan ufakta olsa çatlak sesler çıkar ama ana omurga İnce'ye verecek, yeter ki verilen söz tutulsun.

Toplantının bu kısmında devreye Alman Büyükelçiliğinde çalışan kişi girdi. "Demirtaş'ın 8 Temmuz'dan sonra serbest bırakılması ve yemin töreninden sonra İnce tarafından Cumhurbaşkanı yardımcısı ilan edilmesinin garantörlüğü bizde." dedi.

Alman Büyükelçiliğinde çalışan kişi: "Hem İnce ile yapılan görüşme de hem de Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme de Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı konusunda garanti alındı" dedi.

HDP'li temsilci "yerel yönetimler konusunda verilen söz?" CHP'li temsilci: "Parti programına alındı HDP'liler bunun şovunu yapmasın sokak açıklamaları vs olmasın biz AB müzakere şartı diye bunu TBMM'den rahatlıkla geçiririz" dedi.

Erdoğan'ın yargılanması:

Toplantıdaki en önemli başlıklardan biri Erdoğan'ın durumuydu. Seçimden sonraki 6 ay boyunca Erdoğan konusunun hiç gündem edilmemesine karar verildi. 6. aydan sonra Erdoğan hakkında seri şekilde davaların açılmasına karar verdiler.

Özellikle ABD Büyükelçiliğinden gelen biri "Siz Türkiye'de MİT tırları dosyası konusunda Erdoğanı yargılarken eş zamanlı olarak biz de DEAŞ konusunda uluslarası ceza davasını başlatacağız, herşey hazır" dedi.

Toplantıda Erdoğan ile birlikte yargılanacak kişilerin listesinin de hazırlandığını gördük. Herşeyi hazırlamışlar. FETÖ'nün 17/25 Aralık'ta oluşturduğu Selam-Tevhid dosyasındaki isimlerle birebir aynı liste, dosyaya eklenmiş 5 bin yeni ismin daha olduğunu söylediler.

DEAŞ ve El Kaide dosyası:

Toplantıda Erdoğan'ın ve yakınlarının yargılanması ile eş zamanlı olarak isimleri belirlenmiş bin 300 sivil toplum kuruluşu, tarikat ve cemaate DEAŞ ve El Kaide yardımı adı altında operasyon yapılması.

Toplamda 25-26 bin kişinin yargılanacağı, 100'lerce stk'nın kapatılacağı konuşuldu. Böylelikle Türkiye'deki İslamcı yapıların hemen hemen tamamı tasfiye edilmiş olacak, Anadolu'daki taşıyıcı unsur olan Nakşi yapılar ise terör örgütü ilan edilip bitirilmeye çalışılacak.

Tabi bu onların planı bir de Allah'ın bir planı var.

Allah tüm tuzakları bozandır.

Ekonomik kriz: Toplantının diğer önemli bir kısmı bugün itibariyle Türkiye'den yapılmaya başlanılacak fon çıkışları. Toplantıya katılan İngiliz-Hollanda ortaklığı fonun yöneticisi: "Uzak doğu merkezli fon çıkışları yarın sabah itibariyle başlayacak" dedi.

Fon yöneticisi: "Böylelikle Doları 5 TL'ye kadar yükselteceğiz 2. tura kadar 5,5 bandına getiririz. Karasız seçmenin tamamı ekonomiye bakıyor. Hepsini böylelikle İnce'ye yönlendirmiş olacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber