İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

2018/5 KPSS ile yerleşenler güvenlik soruşturması formu dolduracak

2018/5 KPSS ile yerleşenler güvenlik soruşturması formu dolduracak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2018 14:35, Son Güncelleme : 20 Haziran 2018 14:40
2018/5 KPSS ile yerleşenler güvenlik soruşturması formu dolduracak

Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan duyuru

KPSS-2018/5 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Hakkında Duyuru

KPSS-2018/5 sonucuna göre Bakanlığımız sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşenlerin 02.07.2018 Pazartesi günü saat 17.00' a kadar; www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde bulunan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden iki nüsha olarak dolduracakları "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu"nu fotoğraf yapıştırıp kendileri imzaladıktan sonra, il sağlık müdürlüğü yetkililerine onaylatmaları ve dilekçe ekinde bulundukları ildeki il sağlık müdürlüğü evrak birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Şahsen teslim edemeyecek durumda olanlar, noter tarafından vekalet verdiği kişi aracılığı ile formlarını teslim edebilecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacak, belgelerin vaktinde teslim edilmemesi halinde sorumluluk başvuru sahibine ait olacaktır.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formları, https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden alınmış yerleştirme sonuç belgesinin internet çıktısı görüldükten sonra il sağlık müdürlüğü yetkilileri tarafından onaylanacak olup adayların onay işlemi sırasında KPSS-2018/5 Yerleştirme Sonuç Belgesi'ni yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Atama işlemine başlanabilmesi için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarının birinci maddede belirtilen şekilde doldurulması, onaylatılması ve belirtilen süre içinde teslim edilmesi zorunludur.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri tamamlandıktan sonra atama işlemleri ile ilgili detaylı duyuru www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.

EK: Dilekçe Örneği

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurmak için TIKLAYINIZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber