İmar barışı yüzleri güldürdü

Bayram tatilinin sona ermesiyle imar barışına başvuru yağıyor. Özellikle İstanbul Sarıyer'de şimdiden barış eli 20 bin insana uzandı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Muhalefet bu durumu her seçimde malzeme olarak kullanıyordu, çözüm Meclis'e gelince de zenginlere çıkarıyorlar diyerek engellemeye çalıştılar. Vatandaşın yüzünde mutluluk, huzur var" dedi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 22 Haziran 2018 06:10, Son Güncelleme : 22 Haziran 2018 07:10
İmar barışı yüzleri güldürdü

Bayram tatilinin sona ermesiyle imar barışına başvuru yağıyor. Özellikle İstanbul Sarıyer'de şimdiden barış eli 20 bin insana uzandı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Muhalefet bu durumu her seçimde malzeme olarak kullanıyordu, çözüm Meclis'e gelince de zenginlere çıkarıyorlar diyerek engellemeye çalıştılar. Vatandaşın yüzünde mutluluk, huzur var" dedi.

SABAH, Sarıyer'deki Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nün irtibat ofisi ve başvuruların yapıldığı Sarıyer Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

50-60 YILIN SORUNUYDU

Başvuranlara yardımcı olan Bayraktar, şunları anlattı: "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50- 60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor. 8 Haziran'da başlayan başvurulara 3-4 gündür yoğun talep var. Bugüne kadar 17 bin 800 kadar vatandaşa dokunduk. Her gün 400-500 başvuru geliyor."

ZAFER HALATÇI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber