İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Soylu seçim güvenliği tedbirlerini Bakanlıktan takip ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla ülke genelinde alınan güvenlik tedbirlerini Seçim Güvenliği Koordinasyon Merkezinden takip ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2018 13:29, Son Güncelleme : 24 Haziran 2018 13:34
Soylu seçim güvenliği tedbirlerini Bakanlıktan takip ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla ülke genelinde alınan güvenlik tedbirlerini Seçim Güvenliği Koordinasyon Merkezinden takip ediyor.

İçişleri Bakanlığında oluşturulan Seçim Güvenliği Koordinasyon Merkezinde seçim güvenliği tedbirlerini anbean izleyen Bakan Soylu'ya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdür Vekili Erhan Gülveren, Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem Canalp, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanı Selim Çapar ve ilgili kurumların yetkilileri eşlik ediyor.

Soylu, buradan illerde bulunan seçim güvenliği merkezlerindeki yetkililerle video konferans yöntemiyle görüşmelerde bulunarak son duruma ilişkin bilgi alıyor.

Havadan ve karadan anlık takip

Bakan Soylu, video konferans ekranlarından emniyet ve jandarma bölgelerindeki aktif kameralar, helikopter ve dronelardan alınan görüntüleri anlık olarak takip ediyor.

Orhan Onur Gemici, Sertaç Bulur

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber