SMS'i yayınlayan Küçükkaya'ya büyük tepki!

Muharrem İnce'nin, "Ona mesaj atarak hata ettim, Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş." dediği İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı ama CHP seçmeni kendisine büyük tepki gösterdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 25 Haziran 2018 13:24, Son Güncelleme : 25 Haziran 2018 16:42

Dün gece yarısı İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine attığı SMS'i okudu. İnce, Tayyip Erdoğan'ı kast ederek "Adam kazandı" demişti.

Ancak, Küçükkaya'nın bu SMS'i deşifre etmesine CHP seçmeni büyük tepki gösterdi. Zira o vakitlere kadar CHP seçmeni seçimlerin 2. tura kalacağına inanmış, AA'nın doğru veri aktarmadığını düşünmüştü.

Muharrem İnce ise bugünkü açıklamasında "Oy çalınmış mıdır? Evet çalınmıştır ama arada 10 milyonluk bir oy farkı bulunmaktadır. Çalınan oyların bu farkı kapatmasına imkan yoktur. Sonuçları kabul ediyorum" demiştir.

İnce açıklamasında ayrıca dün gece attığı SMS içinde özür diledi ve "Küçükkaya'ya arkadaşça bir mesaj attım. Benim gibi deneyimli birisinin bunu yapmaması gerekirdir. Yurttaşlarımızın bunu benden öğrenmesi gerekirdi. Ben onun haber yapılacağını bilmeden yazdım. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata yaptım. Özür diliyorum. Yurttaşlarımız bunu twetterle öğrenmemeliydi. Hata yaptım" dedi.

Bu mesaja İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabı üzerinden "Ben Gazeteciyim, eğer İnce "off the record" olmasını istiyorsa belirtmeliydi" şeklinde yanıt verdi.

Ancak, Muharrem İnce taraftarları, Küçükkaya'nın açıklamasını yeterli bulmadı. Bu kadar önemli bir konuda ikinci bir teyidin alınması gerektiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber