Paşa, eşini dinledi töreni terk etti

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 26 Mayıs 2007 05:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Havza ilçesinde Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 88. yıldönümü kapsamında düzenlenen program 10 dakika geç başlayınca Garnizon Komutanı Tümgeneral Naci Beştepe ile Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar töreni terk etti.

Tarım ve Köyişleri Bakanı M. Mehdi Eker, karayolu ile Ankara'dan Havza'ya gitti. Eker'i Vali Güzeloğlu ilçe girişinde karşılarken, tören 10 dakika sarktı. Bu esnada Garnizon Komutanı Tümgeneral Naci Beştepe'nin eşi Derya Beştepe ayağa kalkarak, "Biz bakanı beklemek için mi geldik? Bakanı beklemek zorunda mıyız?" şeklinde tepki gösterdi.

BAKAN EKER: HABERİM YOK

Ardından Garnizon Komutanı Tümgeneral Beştepe de "Vaktinde başlamayan tören, tören değildir" diyerek eşiyle birlikte hızlı bir şekilde tören alanını terk etti. Bu konuşmanın ardından Başsavcı Gökçınar da törene katılmadı. Tümgeneral Beştepe ve Başsavcı Gökçınar'ın tören alanından ayrılmasında yaklaşık 3 dakika sonra ise Bakan Eker ve Vali Güzeloğlu tören alanına geldi. Tören sonunda Bakan Eker aracına binerken basın mensuplarının, 'Tören geç başladığı için Garnizon Komutanı ve Başsavcı töreni terk etti. Ne diyorsunuz?' şeklindeki sorusu üzerine, "Benim bu konuda bilgim yok. Sizden öğrendim" diye cevap verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber