İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Polis, Adnan Oktar'a yine aynı şeyi yaptı!

Sağlık kontrolünden geçirilen Adnan Oktar gazetecilerin soru sorması üzerine 'sus' işareti yaptı. Operasyon kapsamında Oktar Babuna'nın da arasında bulunduğu gözaltındaki 45 kişi de sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Temmuz 2018 19:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Polis, Adnan Oktar'a yine aynı şeyi yaptı!

Kedicikleri ve diğer müridleriyle birlikte 6 gündür gözaltında olan Adnan Oktar, sağlık kontrolüne götürüldü. İlk gözaltına alındığı günkü gibi polisler Oktar'ın kafasını elleriyle bastırdı. Oktar sorulara 'sus' işaretiyle cevap verdi.

ADNAN Hoca olarak bilinen bilinen Adnan Oktar'ın gözaltında sağlık kontrolüne götürülmesi sırasında ilk güne benzer manzaralar bu sefer daha belirgin olarak yaşandı. İlk gün Oktar'ın başına eliyle bastıran polis bu sefer çok daha belirgin olarak Oktar'ın başını yere doğru basması dikkat çekti. İlk gün 'İngiliz komplosu' diyen Adnan Oktar, bugün gazetecilerin sorularına eliyle 'sus' işareti yaparak karşılık verdi.

Adnan Oktar, Bayrampaşa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Elleri kelepçeli olarak hastaneye getirilen Oktar, basın mensuplarının soruları üzerine eliyle sus işareti yaptı.

Adnan Oktar, geçtiğimiz günlerde hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Oktar, bugün Bayrampaşa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Oktar'ın ellerine kelepçe takıldığı görüldü.

Oktar hastaneden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının soruları üzerine eliyle sus işareti yaptı. Polisler tarafından kafası aşağıya eğilen Oktar, ekip otosuna bindirilerek hastaneden götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber