İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Engelli genç kıza cinsel istismar iddiası

Çanakkale'deki evinden ayrıldıktan sonra kaybolan zihinsel engelli genç kıza, otostopla geldiği İnegöl ilçesinde cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2018 20:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Engelli genç kıza cinsel istismar iddiası

Alınan bilgiye göre, Çanakkale'nin Çan ilçesindeki evinden 4 Temmuz'da ayrıldıktan sonra kaybolan G.U. (22), 14 Temmuz'da Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yolda bulunarak ailesine teslim edildi.

Zihinsel engelli kadın Çanakkale'deki evine geldiğinde, annesine, evden ayrıldıktan sonra otostop çekerek İnegöl ilçesine geldiğini, burada rastladığı C.Y. tarafından götürüldüğü barakada, C.Y. ve arkadaşlarınca kendisine cinsel istismarda bulunulduğunu anlattı.

Annesi tarafından İnegöl'deki jandarma karakoluna getirilen G.U'nun uzman eşliğinde alınan ifadesinin ardından ekipler, C.Y. ile arkadaşları E.G, T.G, U.C, E.C, M.K, A.Y, İ.K. ve S.B'yi gözaltına aldı.

Bu arada ifade sırasında fenalaşan G.U'nun İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan zihinsel engelli kadının tutulduğu barakanın camından kaçtığı, otostopla Kütahya'ya buradan trenle Eskişehir'e gittiği ve polis ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber