Gökçek: En iyi asfaltı biz yapıyoruz

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2007 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'de belediyeler arasında en iyi asfalt altyapısını belediyelerinin gerçekleştirdiğini iddia etti.

Gökçek, 2007 Yılı asfalt çalışmalarına başladıklarını belirterek, yapılan her türlü hizmetin Ankaralılar için olduğunu dile getirdi. Gökçek, Türkiye'de belediyeler arasında en iyi asfalt altyapısını belediyelerinin gerçekleştirdiğini savundu.

Büyükşehir Belediyesi 5 ay içinde 800 bin ton asfaltı 350 kilometre yola döktü. Genel Koordinatör Burhan Yazar ise 2007 yılı asfalt çalışmalarına büyük bir hızla başladıklarını kaydederek, Elmadağ ilçesinde geçtiğimiz hafta asfalt yardımında bulunduklarını bir siyasi partinin yaptığımız asfalt yardımına karşı çıktığını söyledi. Yazar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin partili partisiz her ilçeye yardımda bulunduğunu ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta CHP'li Elmadağ Belediyesi'ne asfalt yardımında bulunduk.

Bir siyasi parti bunu hazmedemedi. Niçin AK Parti'li Melih Gökçek'ten asfalt alıyorsunuz diye çıkıştı. Bırakalım parti işlerini vatandaşın karnı siyaset yapmakla doymuyor. Hizmet ve yardım ile vatandaşın karnı doyuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ayrım yapmadığımızı bir kez daha gösterdik. ilk olarak CHP'li Elmadağ Belediyesi'ne hizmet götürdük" dedi.

Yazar, şu anda Ankara'da Yenimahalle, Etimesgut, Keçiören, Altındağ, Kutludüğün, Nallıhan ve köylerinin tamamında Fen İşleri'ne bağlı ekiplerinin çalıştığını hatırlatarak, "Ankara ilçe ve köylerine hizmet vermek için 24 saat çalışıyoruz. Her gün Başkanımız Melih Gökçek'e rapor veriyorum. Sincan Cezaevi'nin önü, Gölbaşı taş ocakları, Öveçler 2. caddenin altyapısını bitirdik. Önümüzdeki hafta asfaltını atacağız. Sincan kavşağından organize sanayiine kadar 8 şeritli yol genişletme çalışmamız sürüyor.

Yaşanabilir bir Ankara için altyapımızı yenilemek zorundayız. 30 yama ekibi ve 12 serum ekibi ile hizmetimiz devam edecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber