İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sağlık müdürlüğünden, doktoru darp eden kişi için ilginç tanımlama

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, darp eden kişi için "sağlıksız kişi" denildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2018 23:00, Son Güncelleme : 21 Temmuz 2018 00:48
Sağlık müdürlüğünden, doktoru darp eden kişi için ilginç tanımlama

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Sağlık personelimize yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz" denildi.

Sağlık Bilimler Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta yakınının saldırısına uğrayarak darp edilen Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Eski Başhekimlerimizden Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniği sorumlusu Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, bir hasta yakını tarafından saldırıya uğramış, hekimimiz yaralanmıştır. Hekimimizi darp eden sağlıksız kişinin hukuk çerçevesinde karşılığını görmesi için her türlü çabayı göstereceğiz. Milleti için fedakarca hizmet eden, gece gündüz demeden özveri ile çalışan sağlık personelimize yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber