Tekirova belediyesine üç kalite belgesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2007 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova belediyesinin, Kalite Yönetimi, Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği kalite belgelerini aldığı bildirildi.

Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin üç ISO Kalite belgeli ilk belediyesi olduklarını belirtti.

Tekirova Belediyesinin, tüm dünyada kabul gören yönetim sistemlerinden ?ISO 9001 Kalite Yönetimi?, ?14001 Çevre Yönetim Sistemi? ve ?OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği? kalite belgelerini aldığını belirten Üras, açıklamasında şunları kaydetti: ?Üç kalite belgesini alan Türkiye'nin ilk belde belediyesi olduk. Türkiye'de bu konuda bir ilki gerçekleştirdik. Halkımızdan aldığımız güçle elde ettiğimiz bu başarının haklı gururu ve onurunu, önce onlarla, ardından tüm Türkiye ile paylaşıyoruz.?

Alınan kalite belgelerinin Tekirova'nın gelişimine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Üras, ?Bu sistemlerin kazanımı belediyemizde gerçekleşen tüm süreçlerin kontrolünün ve kalitesinin yükselmesini sağlayacak, başarıyı kişilerden bağımsızlaştırarak sisteme teslim edecek ve garanti altına alacaktır? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber