Ecevit'in prensi de AKP'ye katılıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2007 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimler öncesinde parti vitrinine kattığı yeni isimleri yarın partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda tanıtacak. Sosyal demokrat cephenin önemli isimlerinden Ertuğrul Günay ve Bülent Ecevit'in prensi olarak bilinen Haluk Özdalga yarın düzenlenecek törenle AK Parti'ye katılacak.

Erdoğan, Günay ve Özdalga'nın yanı sıra Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, ünlü sanatçı Osman Yağmurdereli ve Alevi kökenli yazar Reha Çamuroğlu'na da yarın parti rozetini takacak.

AK Parti, seçimler öncesinde yeni vitrin hazırlığı için çalışmalarını son aşamaya getirdi. Seçimlere geniş bir isim yelpazesiyle girmeye hazırlanan parti, sosyal demokrat cepheden de ünlü isimleri saflarına katacak. Başbakan Erdoğan da yarın saat 13.00'de gerçekleştirilecek partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda parti vitrinine kattığı 15 yeni ismi kamuoyuna tanıtacak. Sosyal demokrat cephenin önemli isimlerinden Ertuğrul Günay ve Bülent Ecevit'in prensi olarak bilinen Haluk Özdalga yarın düzenlenecek törenle AK Parti'ye katılacak.

Erdoğan, Günay ve Özdalga'nın yanı sıra Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, ünlü yapımcı ve sanatçı Osman Yağmurdereli, Alevi kökenli yazar ve DYP eski Genel Başkan Yardımcısı Reha Çamuroğlu, dünyanın en büyük yatırım bankası olan Merrill Lynch'de ekonomist olarak yıllardır görev yapan Mehmet Şimşek ve milli güreşçi Hamza Yerlikaya'nın da aralarında bulunduğu 15 isme parti rozeti takacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber