Blogger Türkiye genelinde yanlışlıkla kapatıldı!
Google'ın insanların ücretsiz ve kolay bir şekilde blog açmasına imkan tanıyan Blogspot servisine erişim engellendi. Erişime kapatılan Google'ın blog yayınlama servisi Blogspot'un yanlışlıkla kapatıldığı ortaya çıktı.

Google'ın blog yayınlama servisi Blogspot'un yanlışlıkla kapatıldığı ortaya çıktı. İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği, "http://bilgeadam-magdurlari.blogspot.com" yerine yanlışlıkla Blogspot'a erişim engeli getirdi.
Hatanın anlaşılmasının ardından Blogspot yeniden erişime açıldı.
Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yaman Akdeniz, İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'nin hatasını, sosyal medya hesabı Twitter'da paylaştı.
İşin doğrusu bu. Kabul edilebilir bir hata değil ve talep eden avukat yanlış adres vermiş olsa bile Hakimliğin ve/veya Erişim Sağlayıcılar Birliği'nin bunu fark etmesi gerekirdi. Yanlışlık olsa bile bu hatalar yapılmamalı.
Yaman Akdeniz (@cyberrights) 25 Temmuz 2018
İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği "." yerine "@" hatalı kararını düzeltmiş. Düzeltme kararı sonrası https://t.co/paqD8FTc4I sitesi gün içinde engellenecek. Avukat, Hakim, ESB hiç biri işini doğru düzgün yapmadığı için Blogspot topyekün bu saçmalıktan dolayı engellendi.
Yaman Akdeniz (@cyberrights) 26 Temmuz 2018