Kayınpederinden Mumcu'ya oy yok, Cem Uzan'a verecek,,,

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Mayıs 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'nde oturan kayınpederi Cengiz Çağlar, ?Damadım başbakan olacak adam ama benim oyum Cem Uzan'a'' dedi.

Kendisinin 2003 yılında Genç Parti üyesi olduğunu ancak laik cumhuriyete sahip çıkmak adına ANAVATAN ile DYP'nin birleşmesini de çok doğru ve zamanında verilmiş bir karar olarak değerlendiren Bağ-Kur emeklisi, eski ayakkabı tamircisi 70 yaşındaki Çağlar, ?Genç Parti Lideri Cem Uzan, memleketin kalbinde yer edinmiş bir isim. Bizim Erkan da akıllı çocuktur, başbakan olacak adamdır. Ama ben Genç Parti üyesiyim. İlerde onu da alırız Genç Parti'ye. Bu dönem Cem Uzan'ın başbakan olması lazım. Çünkü bu memlekete büyük faydaları olmuştur. Memlekete iş vermiş, aş vermiş biridir. Kendilerine bu hükümet zamanında kötülük edilip, zarar verilmiştir. Bu dönem onun başbakan olması lazım'' dedi.

Damadı Erkan Mumcu'ya ve kızı Işın'a kırgın olduğunu söyleyen Çağlar, ?Hastalandım, beni ziyarete dahi gelmediler. Torun özlemiyle yanıyorum'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber