AK Parti'de milletvekili adaylarını belirlemede son noktaya gelindi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz Cumartesi günü sona eren aday adaylarına yönelik mülakatların ardından, orta seviyedeki kurul da çalışmalarını dün tamamladı. Bu çalışmada yapılan bazı elemelerin ardından da, bugün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Subayevleri semtinde bulunan özel konutunda aday adaylarına yönelik gün boyu süren bir çalışma yaptığı öğrenildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Grup Başkanvekili Faruk Çelik, öğle saatlerinde ayrı ayrı özel konuta gelerek Başbakan Erdoğan ile yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptılar.

Edinilen bilgilere göre, Genel Sekreter İdris Naim Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Dengir Mir Mehmet Fırat, Necati Çetinkaya ile Grup Başkanvekilleri Salih Kapusuz, Faruk Çelik ve Sadullah Ergin'den oluşan 7 kişilik ekip de ayrı bir mekanda aday adaylarını değerlendirmeye başladı.

Milletvekili adaylarını belirlemek için Başbakan Erdoğan ve 7 kişiden oluşan ekibin 2 Haziran Cumartesi ve 3 Haziran Pazar günü bir araya geleceği ve oluşturulacak milletvekili aday listesinin 4 Haziran Pazartesi günü Yüksek Seçim Kurulu'na verileceği bildirildi.

Öte yandan, 1 Haziran Cuma günü yapılacak törenle de aralarında Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan, Prof. Dr. Zafer Üskül, dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Hamza Yerlikaya ve Türk Eczacıları Birliği Genel Başkanı Mehmet Domaç'ın da bulunduğu bazı isimlerin kamuoyuna tanıtılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber