Kulislerdeki iddia: 'Şener aday olmuyor'

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 31 Mayıs 2007 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP'de zaman zaman farklı çıkışlarıyla dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener sıkıntısı yaşandığı iddia edildi.

Şener'in 22 Temmuz seçimleri için adaylık başvurusu yapmadığı, kendisi ve ekibine yönelik bazı sıkıntıların yaşandığı kulislerde dile getirildi.

AKP kulisleri, Şener'in 22 Temmuz seçimi için neden aday olmadığını konuşuyor.

Kulislere yansıyan iddialara göre Şener'in bazı konularda sıkıntılı olduğu ve bunların çözülmesini istediği belirtiliyor. AKP'nin kuruluşunda adı lider adayları arasında geçen Şener'in kendi ekibini de aday göstermek istediği dile getiriliyor. Ancak bu konuda Şener'in bir anlaşma sağlayıp sağlamadığı ise bilinmiyor.

CHP'nin, cumhurbaşkanı adayı olması halinde destekleyeceğini ima ettiği Şener'in, cumhurbaşkanlığı sürecinde de partisiyle bazı sorunlar yaşadığı iddia edildi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün aday gösterilmesi halinde Şener'in de aday olarak çıkabileceği ve bu nedenle de bazı tartışmaların olduğu kulislerde en çok dillendirilen konu oldu. Şener'e yakın kaynaklar ise AKP'de önemli bir isim olan Şener'in adaylık başvurusu yapmasına gerek olmadığı, doğal olarak aday gösterileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber