Baykal iktidar olsun, intihar etmezsem namerdim

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 31 Mayıs 2007 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'Lİ muhalifler önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir araya gelerek gövde gösterisinde bulundu.

CHP'nin aralarında Kartal, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Beyoğlu gibi ilçe teşkilatlarından partililerin düzenlediği ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı toplantıda eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay, Hikmet Çetin, Onur Kumbaracıbaşı, Gürbüz Çapan ve Hüsnü Okçuoğlu da hazır bulundu. Salondakilerin alkış ve tezahüratları arasında kürsüye gelen Mehmet Moğultay bir saati aşkın konuşmasında Deniz Baykal ve CHP'ye yüklendi.

YALANLA İKTİDAR

MEHMET Moğultay CHP'nin önümüzdeki seçimlerde en fazla 80-90 milletvekili çıkaracağını söyledi. İktidar olmak için 276 milletvekili çıkarmak gerektiğini söyleyen Moğultay ?CHP bugün demokratik olmayan, halkla bütünleşmeyen, faşizmden medet uman bir anlayış içerisinde. CHP bütün yalan dolanlarla iktidar olacağını söylüyor. Deniz Baykal iktidar olsun, darağacı kurup intihar etmezsem namerdim' dedi.

YAPAY PROPAGANDA

CHP'nin ?şeriat geliyor' gibi yapay propagandalarla oy toplamaya çalıştığını söyleyen Moğultay, DSP ile sağlanan güç birliğinin de başarı getirmeyeceğini söyledi. Moğultay, ?Ecevit'in sağlığında bile yüzde 1 oy alamamış bir parti ile birleşme mi başarı getirecek?' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber