İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan: Bugün değil de ne zaman? Herkes dolar bozsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın sel felaketinden zarar gören Ordu'ya gideceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dolar bizim yollarımızı kesemez. Ama yastığının altında doları olan varsa gitsin bozdursun." dedi... Erdoğan, bizim kimseye eyvallahımız olmaz, olamaz dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ağustos 2018 14:54, Son Güncelleme : 10 Ağustos 2018 15:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'a gitti. Erdoğan, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; Ordu'da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Devletimiz bütün imkanlarıyla sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır.

YASTIK ALTINDA DOLARI-ALTINI OLAN BOZDURSUN!

Dolar bizim yollarımızı kesemez.Yastığının altında doları, eurosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk lirası ile bankalarımızda bozdursun. Bu bir milli, yerli mücadeledir. Bu, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere milletimin cevabı olacaktır. Bizim bu birliğimiz beraberliğimiz Batı'ya en büyük cevap olacak.

Bizler bu mücadelede gerekirse yedi düvele karşı meydan okumaktan çekinmedik, çekilmeyeceğiz. Dünyanın en eli kanlı terör örgütlerine karşı koymaktan çekinmedik, çekinmeyiz. Biz sadece Hakk'a ve halka karşı sorumlu olduğumuzu biliyoruz. Bizim sorumluğumuz Corç'a, Hans'a değil, Ahmet'e, Mehmet'e, Ayşe'ye, Fatma'ya. Bizim size sorumluluğumuz var.

Bazı ülkeler Türkiye'nin taraf olduğu tüm meselelerde darbecileri koruyan, teröristleri bağrına basan, hak ve hukuk tanımayan bir tavır içine girdiler. Ekonomimizde son günlerde yaşanan olumsuzluklar da bu çarpıklığın farklı bir boyutudur.

Ülkemize diz çöktürmek için bugüne kadar yapmadıklarını bırakmadılar. Koskoca Osmanlı çınarını binbir türlü hileyle yıktılar. Ülkemiz son yıllarda yeniden ulu bir çınar olma yoluna girdi. Her türlü tehdit, baskı senaryo bize vız gelir. Milletimiz kimin kendisi için çalıştığını, kimin kendi hırsı için ortada dolaştığını iyi biliyor.

VERİLERDE EN KÜÇÜK BİR SIKINTI YOK

Türkiye'nin ne makro ekonomik verilerinde ne üretim gücünde ne istihdam düzeyinde ne bankacılık sisteminde en küçük bir sıkıntı olmadığı halde suni finansal istikrarsızlık dalgalarına maruz kalıyoruz. Çok basit birtakım görüş ayrılıkları üzerine bina edilen bu saldırıların sebeplerinin çok başka olduğu açıkça ortadadır. Bu tarz yaklaşımlar sergileyen ülkelerle aramızdaki ilişkiler telafisi mümkün olmayacak zararlar görme noktasına gelmiştir. Bizim kimseye eyvallahımız olmaz, olamaz. Tanktan, uçaktan, toptan, kurşundan korkmayan bu millet bu tarz tehditlerden mi korkacak. Böyle düşünenler bu milleti hiç tanımamış demektir.

FAİZ LOBİSİ BU MİLLETİN SIRTINDAN PARA KAZANAMAYACAK

Faiz lobisi, bu milletin sırtından kazanamayacak. Faiz lobilerine sesleniyorum, boşuna heveslenmeyin. Bu milleti çökertemeyeceksiniz. Bunlar bizim için ancak hedeflerimize yürüdüğümüz yollarda dönemsel araçlar olabilir. İran'dan Rusya'ya Çin'den kimi Avrupa ülkelerine kadar farklı alternatifler konusunda önemli mesafeler katetmiş durumdayız. Türkiye'ye güvenen, yatırım yapan, Türkiye ile birlikte yol yürüyen herkes mutlaka kazanır.

Ekonomi tetikçilerine teslim olmayacak, varımızla yoğumuzla mücadele edeceğiz. Haramzadelere en iyi cevap daha çok çalışmak. Milletimizin tüm fertlerini ellerindeki imkanlarını üretim yolunda, ihracat yolunda istihdam yolunda seferber etmeye davet ediyorum. Bu oyunu hep birlikte bozalım.

Bayburt Havalimanımız 2020 yılında hizmete açılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber