Erdoğan: Meselenin dolar olmadığını gayet iyi biliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Meselenin dolar olmadığını, avro olmadığını, altın olmadığını biz gayet iyi biliyoruz."

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2018 17:15, Son Güncelleme : 11 Ağustos 2018 18:20
Erdoğan: Meselenin dolar olmadığını gayet iyi biliyoruz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında, yaptığı konuşmada, "Sanıyorlar ki döviz kurunu zıplatınca Türkiye yıkılacak, finans araçlarını devreye sokunca bu millet diz çökecek, bize farklı hukuk uygulayınca bu ülke teslim olacak." dedi.

Canlı izlemek için tıklayınız>>

"Meselenin dolar olmadığını, avro olmadığını, altın olmadığını biz gayet iyi biliyoruz." diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Bunlar ülkemize karşı açılan ekonomik savaşın kurşunlarıdır, gülleleridir, füzeleridir. Biz elbette bunlara karşılık vermek için gereken tedbirleri aldık, alıyoruz. Ama asıl olan bu silahları ateşleyen elleri kırmaktır."

"Biz birilerinin bize saldırısını anladık da ey Kılıçdaroğlu sana ne oluyor?" diyen Erdoğan, "Sen zannediyor musun bu döviz baronlarının yanında yer aldığın zaman sana bu ülkede paye verecekler? Asla." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye gibi bir ülkeyi küçük hesaplar uğruna karşılarına alanlar, bunun bedelini hem bölgemizde hem de kendi siyasetlerinde ödeyeceklerdir." dedi.

Erdoğan, "Bizimle hesaplaşmak için böyle bel altı yöntemleri kullananlar şunu unutmasın, dünyada ülkemize husumet politikası güdüp de iflah olmuş hiçbir siyasetçi, hiçbir yönetim yoktur. Bu milletin ahını alan herkes eninde sonunda belasını bulmuştur." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber