Şehitlerin baba ocağına ateş düştü

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 askerden Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in (34) memleketi Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2018 19:44, Son Güncelleme : 16 Ağustos 2018 19:49
Şehitlerin baba ocağına ateş düştü

Adıyaman'da 2 gün önce mermer ocağını basan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tekerek'in acı haberi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan annesi Emine ve babası Necati Tekerek'e, Osmaniye Vali Yardımcısı Metin Esen ve askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlunun şehadet haberini alınca fenalaşan diyaliz hastası Necati Tekerek'e, evin önünde bekleyen sağlık ekibi müdahale etti. Tekerek ailesinin oturduğu binaya Türk bayrağı asılırken, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Şehit Tekerek'in, 11 yıllık asker olduğu ve 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in cenazesinin, yarın Osmaniye'de toprağa verileceği belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ DİYARBAKIR'A DÜŞTÜ

Adıyaman'da PKK'lı teröristlerle yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz'ın acı haberi memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki ailesini verildi.

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 asker arasında bulunan Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz'ın acı haberi, memleketi Ergani'deki ailesine bildirildi. Evli ve 2 çocuk babası Şehit Kürşat Yılmaz'ın babaevine Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları, cenazeyi almak için Adıyaman'a gitti.

ŞEHİT ATEŞİ AĞRI'YA DÜŞTÜ

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Doğan'ın (27), Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yanıkdere köyündeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Doğan'ın Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yanıkdere köyünde yaşayan ailesine acı haber, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından haber verildi. Makbule-Hayrettin Doğan çiftinin biri kız, 5 çocuğundan biri olan Tuncay Doğan'ın 4 yıllık asker olduğu öğrenildi. Şehidin bayramdan sonra nişan için hazırlık yaptığı belirtildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Doğan'ın bir kardeşinin köyde korucu, diğer kardeşinin de kendisi gibi uzman çavuş olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber