Bir bakan yardımcısı, iki ofis başkanı atandı

18 Ağustos 2018 tarihli atama kararı yayımlandı. Ticaret Bakan Yardımcılığı'na Gonca Işık Yılmaz Batur atandı. İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığına Doç. Dr. Salim Atay, Yatırım Ofisi Başkanlığına Salim Arda Ermut getirildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ağustos 2018 05:26, Son Güncelleme : 18 Ağustos 2018 11:09
Bir bakan yardımcısı, iki ofis başkanı atandı

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

-- Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Gonca Işık YILMAZ BATUR'un Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/117)

-- Yatırım Ofisi Başkanlığına, Salim Arda ERMUT'un Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/118)

-- İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığına, Doç. Dr. Salim ATAY'ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/119)

Gonca Işık Yılmaz Batur kimdir?

Gonca Işık Yılmaz Batur, 1970 senesinde Konya'da doğdu. Kibar Holding Grup Satın Alma Başkanlığı görevini sürdürdü. Yılmaz Batur, Ağustos 2018'de Ticaret Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Salim Atay kimdir?

Salim Atay, Trabzon'da Yavuz Selim Devlet Hastanesi'nde 1988-1991 yılları arasında 3 yıl boyunca psikologluk yapmıştır. Şu anda aynı zamanda Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği Başkanı'dır. Atay, İTÜ Kariyer Merkezi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'nde görev yapmıştır. Ağustos 2018'de İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı'na atanmıştır.

Salim Arda Ermut kimdir?

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, ülkenin ekonomik kalkınmasında gereksinim duyulan yatırımların artırılması için Türkiye'de yatırım yapılmasını özendirmeye yönelik çalışmalar yapmak amacıyla 2006 yılında bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulmuştu. Kurulduğu günden bu yana birçok uluslararası yatırımın Türkiye'ye kazandırılmasında önemli rol oynayan kurum, yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi olarak yatırımcılara destek vermeye ve Türkiye'nin yatırım ortamını uluslararası mecralarda tanıtmaya devam edecek. Uluslararası düzeydeki yatırım ortamı tanıtım faaliyetleri kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon sağlamak, iş birliği yapmak ve Türkiye'de yatırımların artırılmasına katkı sağlayacak her türlü bilgi ve veriyi oluşturmak da yine Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin görevleri arasında yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber