30.04.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 30 Nisan 2003 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

30.04.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Mülkiye Başmüfettişi Mehmet Celalettin LEKESİZ atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı İbrahim BARBAROS atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Adana Bayındırlık ve İskan Müdürü Ahmet TAŞ ve Giresun Bayındırlık ve İskan Müdürü Yılmaz ŞAHİN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Konya Bayındırlık ve İskan Müdürü Mustafa ŞİRİN ve Muğla Bayındırlık ve İskan Müdürü Murat KUL başka bir göreve atanmak üzere, görevlerinden alıdı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Şırnak Bayındırlık ve İskan Müdürü Tuğrul ÖZTURAN ve Isparta Bayındırlık ve İskan Müdürü Hasan DEMİREL başka bir göreve atanmak üzere, görevlerinden alıdı.

Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Araştırma Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanı Dr. Erol AFŞİN atandı.

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Abdullah YAVUZ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet ERDURMUŞ atandı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tokat İl Müdürü Bayram YILDIZ'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sümer Halıcılık ve El Sanatları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SÜMERHALI) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Haşim ŞENYİĞİT başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Afyon İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Mustafa ÇUBUKÇU başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Gaziantep İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Neşet SEREN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Diyarbakır İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Ramazan KAYAR başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Kocaeli İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Dursun MEYDANLI başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber