İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Vatandaş maket zannetti ceset çıktı

Adana'da yüzmek için girdiği Seyhan Nehrinde kaybolan Ali Alkan Aslanın (19) cesedi, baraj kapaklarının kapatılmasıyla bulundu. Cesedi bulan vatandaş, "Biz ilk başta cansız maket zannettik. Bazı vatandaşlar kontrol etti gerçekten de cesetmiş" dedi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ağustos 2018 08:00, Son Güncelleme : 20 Ağustos 2018 13:07
Vatandaş maket zannetti ceset çıktı

Seyhan ilçesi Dilberler Sekisi yakınlarında dün akşam arkadaşıyla gezintiye çıkan Ali Alkan Aslan, yüzmek için Seyhan Nehri'ne girdi. Bir süre yüzdükten sonra suda çırpınmaya başlayan Aslan'ı gören vatandaşlar, yardım için suya atladı. Ancak Aslan, gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Gece olması nedeniyle ekipler, kıyıdan arama yapabildi.

Polis ekiplerinin talebiyle Seyhan Barajı'nın kapakları kapatıldı. Sabaha karşı suların çekilmesiyle Asla'nın cesedi ortaya çıktı. Vatandaşlar tarafından bulunan Aslan'ın cesedi. olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Cesedi bulanlardan Yusuf Göl gazetecilere yaptığı açıklamada, göl kenarında oturduğu sırada yürüyüş yapanların nehir yatağında ceset olduğunu söylediğini belirtti. Çevredeki bazı vatandaşların kontrol amaçlı nehir yatağına girdiklerini belirten Göl, "Biz ilk başta cansız maket zannettik. Bazı vatandaşlar kontrol etti gerçekten de cesetmiş. Hemen polisi arayarak durumu bildirdik." diye konuştu.

Dün, arkadaşıyla Seyhan Nehri kenarına gelen Ali Alkan Aslan (19) suya girdikten bir süre sonra kaybolmuş, ekipler karanlık nedeniyle arama çalışmalarına ara vermişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber