İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bahçeli: Vatanı kurban ettirmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, "Kurban ibadetimizi yapacağız, mükafatımızı yalnızca Allah'tan bekleyerek kurbanlarımızı keseceğiz. Ancak vatanı kurban ettirmeyeceğiz, milleti kurban vermeyeceğiz, istiklalimizi kurbanlık yerine koydurmayacağız" dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ağustos 2018 13:45, Son Güncelleme : 20 Ağustos 2018 15:31
Bahçeli: Vatanı kurban ettirmeyeceğiz

MHP lideri Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, bayramların kucaklaşma dönemi, kaynaşma vesilesi, yakınlaşma vetiresi, paylaşma ve gönül alma mevsimi olduğunu belirten Bahçeli, şunları söyledi:


"Dargınlıkların tasfiyesi, kırgınlıkların telafisi, kavga ve küslüklerin tamiri için bayramların manevi iklimi eşsiz bir fazilet künhü, emsalsiz bir fırsat kaynağıdır.

Siyasi ve ekonomik bekamızı hedef alan sorun yumağıyla kararlı ve kahramanca mücadele ettiğimiz şu günlerde, umutla karşıladığımız Kurban Bayramı'nın azmimizi kamçılaması, birlik ve dirliğimizi kökleştirmesi başlıca dileğimdir.

Milletçe kurban ibadetinin vecdi, bayram iradesinin vazgeçilmez cehdi ile her zorluğu göğüsleyeceğimize, her zulmü gövdesiyle birlikte devireceğimize inancım tam ve eksiksizdir."


Mesajında, "Elbette İsmaili ahlak ve adanmışlıkla sıkıntıları aşacağımızdan, kutlu, mutlu ve huzurlu bir istikbal ufkuna kavuşacağımızdan en ufak şüphe duymuyorum" diyen Bahçeli, Türk-İslam coğrafyasında sökün eden zorbalıklara sessiz kalmayacaklarını, mazlumları bu mübarek günlerde dualarından eksik etmeyeceklerini ifade etti.

'KRİZ ELÇİLERİNE ŞANS TANIMAYACAĞIZ'

Bahçeli, mesajında şunları söyledi:


"Bebek katillerine kucak açan, yardım ve yataklık yapan, arkalarında duran dost görünümlü mihrakların tertip ve tuzaklarını akamete uğratacağız. Kaos havarilerine ve kriz elçilerine şans tanımayacağız. İnanıyorum ki, ekonomik yaptırımlar, ambargolar, ablukalar, izbe planlar, sinsi operasyonlar, algın oyunları aziz milletimizin birlik ve beraberlik şuuru karşısında sonuçsuz kalacaktır.

Türkiye; sosyal dokusuyla, siyasi direnciyle, ekonomik dirayetiyle her saldırıyı püskürtecek, her kumpası dağıtacak, her karanlık senaryoyu yırtacak cesaret ve imandadır.

Kurban ibadetimizi yapacağız, mükafatımızı yalnızca Allah'tan bekleyerek kurbanlarımızı keseceğiz. Ancak vatanı kurban ettirmeyeceğiz, milleti kurban vermeyeceğiz, istiklalimizi kurbanlık yerine koydurmayacağız. Bu vesileyle aziz vatandaşlarımın, Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum.

Bayram tatili münasebetiyle yollara düşen kardeşlerimizin kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum. 'Hac Farizası' için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, ibadetlerinin makbul olmasını,dualarında olabilmeyi ve sağlıcakla dönmelerini içtenlikle temenni ediyorum. Kurban Bayramı'mız kutlu, Allah yar ve yardımcımız olsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber