Eve giren hırsız, emekli astsubayı bıçakladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Haziran 2007 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da bir hırsız girdiği evde bulunan köpeğin havlaması üzerine uyanan ev sahibi emekli astsubay, 54 yaşındaki Orhan Şen'i bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Orhan Şen'in 2 kattaki evine açık olan balkon kapısından içeri giren hırsız içeride bulunan köpeğin havlaması ile paniğe kapıldı. Gazi Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olarak çalışan ve önümüzdeki hafta emekli olmaya hazırlanan 50 yaşındaki Sevim Şen ile 2 çocuk babası eşi Orhan Şen, küçük köpekleri ?Çaki'nin havlaması üzerine uyandı. Şen, cep telefonu ve cüzdanını alan hırsızla bir anda karşı karşıya kaldı. Çıkan boğuşma sonunda hırsız, astsubayı karnından, yüzünden ve kolundan bıçakladıktan sonra geldiği balkondan kaçtı. Eşinin bıçaklanmasını gören Sevim Şen hırsızın kaçması üzerine ambulans çağırdı. Orhan Şen hastaneye kaldırırken gelen polisler hırsızın boğuşma sırasında düşürdüğü bıçak ve kep şeklindeki şapkayı bulurken bunları parmak izi incelemesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Sevim Şen, hava sıcak olduğu için balkon kapısını açık bıraktıklarını belirtirken, ?Bir hafta sonra ben de emekli olacaktım ve Bodrum'a taşınacaktık. Bu yüzden eşyaları topluyorduk. Eşim sabah Çaki'nin havlamasına uyandı. Ne olduğuna bakmak için evin içinde dolaşırken hırsızla karşılaştı. Eşim, pantolonundaki cüzdan ve cep telefonunu alan hırsızla mücadele ediyordu. Sonra hırsız onu bıçakladı ve kaçtı? diye konuştu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber