DP 22 Temmuz'a tek başına giriyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2007 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DP Genel Başkan Yardımcısı Bedük, seçime tek başına gireceklerini belirterek, "Halkımızın bizi anlayacak ve tek başına iktidara getirecektir' dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, ''Son derece iyi niyetle ve halkın beklentisi istikametinde merkez sağdaki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yönelik birleşme süreci başlatılmış ise de maalesef sona erdirilememiştir'' dedi.

Bedük, AA muhabirine Anavatan Partisi ile birleşme sürecinde gelinen noktayı değerlendirdi. DYP'nin, Mehmet Ağar ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun açıklamalarına paralel olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Bedük, 27 Mayısta yapılan olağanüstü kongre ile Demokrat Parti (DP) adını aldıklarını ve ANAVATAN'ın kendilerine katılmasını beklediklerini kaydetti.

Parti tüzüğünde değişikliğe giderek ANAVATAN'dan gelecekler için Genel İdare Kurulu (GİK) üye sayısını 50'ye çıkardıklarını anımsatan Bedük, şunları söyledi: ''Son derece iyi niyetle ve halkın beklentisi istikametinde merkez sağdaki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yönelik birleşme süreci başlatılmış ise de maalesef sona erdirilememiştir. Demokrat Parti olarak seçime tek başımıza gireceğiz. Halkımızın DP'yi en iyi şekilde değerlendireceğini ve iktidar yapacağını düşünüyorum.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber