MHP meydanlara 9 Işıkla iniyor

Haber Giriş : 03 Haziran 2007 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa´daki Türk vatandaşlarıyla Mayıs ayında 4 gün boyunca biraraya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, 4 Haziran tarihinde milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu´na sunulması ile birlikte Türkiye içinde mitinglere başlayacak.

Avrupa'daki Türk vatandaşlarıyla Mayıs ayında 4 gün boyunca biraraya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, 4 Haziran tarihinde milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na sunulması ile birlikte Türkiye içinde mitinglere başlayacak. '

'Tek Başına İktidar'' hedefiyle yola çıkan ve yaklaşık 60 yerleşim yerinde açık hava toplantıları organize edecek olan MHP'de tüm hazırlıkların tamamlandığı açıklandı.

İlk Miting Adana'da

Bahçeli, 22 Temmuz'da yapılacak seçimler için meydanlara çıkmaya hazırlanıyor. Bahçeli, aday listelerinin belirlenmesinin ardından ilk mitingini ise Adana'da yapmayı kararlaştırdı. Bahçeli, MHP ve Ülkücüler'in, "9 Işık Doktrini" bağlantılı 9 sayının uğurunu çağrıştıracak şekilde bu mitingi 9 Haziran cumartesi günü yapacak. Çevre illerden partililerin de katılacağı Adana mitingi, 'gövde gösterisi'ne dönüştürülecek.

Tek başına iktidar

Bahçeli, bu mitinge, "Tek başina iktidar", "60. Hükümet, Milliyetçi Hareket" parolası ile çıkacak. Bahçeli'nin bu mitingde, MHP'nin seçim stratejisi ve iktidar programının ana hatlarını anlatacağını bildiren MHP kurmayları, "MHP Merkezin Partisidir" vurgulaması ile de toplumun her kesimini kucaklamaya yönelik açılım yapacağını kaydettiler.

(Ortadoğu)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber