YHT'de elektrik kesildi
Ankara'dan, Konya'ya hareket eden Yüksek Hızlı Tren'de elektirik kesintisi yaşandı. 1 buçuk saat süren kesinti sırasında klimalar da çalışmadı. Yolcuların isteği üzerine kapılar manuel olarak açıldı
Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 02 Eylül 2018 08:15, Son Güncelleme : 02 Eylül 2018 11:44

Ankara'dan Konya'ya gitmek üzere saat 16.20 hareket eden YHT elektirik arızası nedeniyle Polatlı'yı 1 km geçtikten sonra durdu
1 buçuk saat boyunca trende elektriğin kesilmesi nedeniyle mahsur kalan yolcular klimaların da çalışmaması ile zor anlar yaşadı.
Zafer Samancı'nın aktardığına göre; tren personeli yolcuların isteği üzerine trenin tüm kapılarını tek tek manuel olarak açtı.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nunda içinde olduğu trenin yolcuları 1 buçuk saat sonra Ankara'dan hareket eden bir başka trene aktarılarak Konya'ya gönderildi.