İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü açığa alındı

Kentte düzenlenen bir organizasyonda silahla havaya ateş ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Hakan Keşküş görevden uzaklaştırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2018 18:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Şanlıurfa'da düzenlenen bir organizasyonda silahla havaya ateş ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş açığa alındı.

Düzenlenen bir gecede havaya ateş ettiği görüntüleri bazı basın yayın organlarında yer alan Keşküş hakkında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca da idari soruşturma açılan Hakan Keşküş'ün, soruşturma tamamlanana kadar görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ün Şanlıurfa'da sanatçı Onur Şan'ın şarkı söylediği bir gecede havaya ateş ettiğini gösteren görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardın soruşturma başlattı. Soruşturma tamamlanana kadar Keşküş'ün açığa alındığı öğrenildi. Keşküş hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığının da idari soruşturma başlattığı belirtildi.

Olayın Eyyübiye ilçesine bağlı bir bağ evinde yaşandığı ve silahın ise kurusıkı olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber