İl Özel İdare Genel Sekreterine yapılan saldırı kınandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2007 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz'a yapılan saldırıyı kınadı. Kurum müdürleri, Kırılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde ihale alan bir müteahhidin yaptığı bir iş nedeniyle İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz'a saldırdığı iddia edilmişti. Kırılmaz'ın hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili müteahhit M.E.S. gözaltına alınmıştı.

Olayın ardından Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Sağlık Müdürü Emin Taş, Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar, Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Güven, Tarım Müdürü Cafer Kınanç, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü İsmail Akgün, İş-Kur Müdürü Ramazan Tatar ile Bayındırlık ve İskan Müdürü Hikmet Kaya, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, üzüntülerini dile getirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Celal Erkan, saldırının kendilerine yapıldığını kaydederek, "Genel sekreterimize yapılan saldırı meclisimize yapılmıştır. Bu tür üzücü olayların yaşanmaması gerekir. Bu saldırıyı şahsım ve arkadaşlarım adına kınıyoruz. Bu saldırı başka bir kurum amirine yapılmış olsa da kınardık. Bu tür olaylar Adıyaman'a zarar verir ve insanlarımıza fayda getirmez. Genel sekreterin arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bundan sonra buna benzer olayların olmamasını temenni ediyoruz" dedi.

Meclis toplantısında daire müdürleri adına söz olan Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, yapılan saldırının üzücü bir olay olduğunu ve meclis üyelerinin genel sekretere verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Meclis toplantısının ardından daire müdürleri İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz'ı makamında ziyaret ederek olaydan duydukları üzüntülerini dile getirdi. Kırılmaz, bu tür olayların görevlerini yapmasına engel olmayacağını dile getirerek, "Bu olaylar benim görevimi daha iyi yapmama vesile olacaktır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber